Online cursus

ONZE INSPIRATIE


I am the master of my fate

I am the captain of my soul

- William Ernest Henley - 

Meet the AiCo Crew


Wij zijn Ischa Gijzel en Marsha Goosens.  

Op 1 januari 2022 werd onze lang gekoesterde droom met de lancering van AiCo Health een feit.

Onze Waarom

Wij hebben onze krachten gebundeld om de wereld een stukje gezonder te maken. 

Nogal een missie zeg je? Ons motto is dan ook ‘Dare to dream’. Dat dromen doen we met onuitputtelijk enthousiasme, aangezien we vinden dat iedereen recht heeft op ’s werelds grootste rijkdom: een gezond en vitaal lichaam en een nieuwsgierige geest. 

Onze Visie

We willen zoveel mogelijk mensen de handvatten geven om regie te krijgen over hun gezondheid en geluk. Ons lichaam en onze geest zijn ongelofelijk krachtig! Hoogtijd om onze superkrachten te ontketenen. Wanneer je snapt hoe jouw lichaam werkt en je realiseert hoeveel controle je zelf hebt, kan niets meer je tegenhouden om al je dromen te realiseren en een geweldig leven te leiden.  En dat gunnen we iedereen!

Onze aanpak

Flexibel, praktisch, laagdrempelig en betaalbaar!
We snappen hoe druk het leven is, hoeveel ballen je in de lucht houdt en vooral dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet! We gaan je informeren, motiveren en inspireren in je eigen tempo, met persoonlijke aandacht en met praktische gereedschappen, zodat jij vol vertrouwen voortgang boekt. 

Wat je van ons kunt verwachten


Wij zijn openhartig, energiek en geboren optimisten met een vleugje humor en zullen niet schromen om je de nodige zet in de goede richting te geven. 

Miranda

Februari 2022

Ik vond het gewoon super fijn om naar jullie te kijken/luisteren. Jullie stralen 1 bonk positiviteit uit! Wat dus uitnodigt om te blijven kijken!

Ischa Gijzel 

kPNI- en Orthomoleculaire geneeskundig therapeut

Ik ben opgevoed met de overtuiging dat je altijd meer kunt dan je denkt. Die drive zit er al van jongs af aan in en maakt ook dat ik het super leuk vindt om te ondernemen, samen te werken en te verbinden met anderen. Hard werken is daar ook altijd een onderdeel van geweest. Ik vind het mooi om te zien dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen weg kan vinden om doelen te bereiken, gelukkiger te zijn en alles uit het leven te halen. Voor mij is het belangrijk dat ik begrijp wat er in mijn lichaam gebeurt als er klachten zijn. En die kennis geef ik jou ook graag mee. Wanneer jouw hersenen snappen wat er aan de hand is, ontstaat er al meer rust en vanuit die rust kun je verder bouwen.
Dat het naast het harde werken ook goed is om regelmatig "uit je hoofd" te gaan en je intuïtie,  ontspanning en zintuigen aan te zetten en je op andere niveau's te voeden met alles wat het universum te bieden heeft, heb ik met vallen en opstaan geleerd. Heerlijk om me daar ook verder in te ontwikkelen. De samenwerking met Marsha is daarin een enorme boost en inspiratie. En die energie neem ik graag mee in mijn begeleiding naar jou!

 

Marsha Goosens

Ervaringsdeskundige, ondernemer, optimist, 

Als dochter van Iraanse ouders, moeder van twee prachtige zonen en al ruim 20 jaar vrouw van mijn beste vriend, beschouw ik mezelf als een bijzonder gezegend mens. Ik ben een geboren optimist en een ondernemer in hart en nieren. Stiekem ben ik ook een actielijst junkie, wil alles uit het leven halen en het het liefste 100% goed doen. Die laatste eigenschappen dwongen mijn zoektocht naar de juiste balans tussen doen en zijn, geluk en verbinding en zin en onzin van het leven. Geïnspireerd door een deel van het gedicht Invictus begon mijn reis. Mijn begrip en waardering voor deze woorden groeit nog altijd met de dag en geeft mij het gevoel dat niets onmogelijk is. Ik las vele boeken, volgde verschillende trainingen en  bekwaamde mij in mediteren, affirmaties, dankbaarheid, ademhalen en nog veel meer. Daar kwamen in 2020 (via Ischa ) de inzichten van de kPNI bij. Ik heb geleerd dat ik tot veel meer in staat ben dan ik dacht.  Dat gun ik jou ook! En oh ja… die actielijst heb ik nog steeds maar ik start elke dag met de intentie om mij goed te voelen. Want wanneer alles om ons heen stil valt, is dat het enige waar we allemaal naar verlangen.    

 
 
Marsha eigenaar AiCo Health

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.