In 8 weken een gezondere leefstijl met onze leefstijlcursus

 

Tijdens de cursus leer je alles voor een gezondere leefstijl en leg je de basis voor meer energie, minder klachten en een positieve mindset.

 

 

Tijdens de leefstijl cursus ontvang je leefstijl advies en tips om meer energie te krijgen. Na het volgen van de cursus ervaar je een gezondere leefstijl waarbij jij je energieker voelt. Dit alles zonder prijzige en ingewikkelde programma’s, producten of abonnementen. 


Schrijf je direct in voor de cursus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons online leefstijl programma en pak de controle over jouw gezondheid weer terug.

Je hebt veel meer invloed dan je denkt!

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Direct inschrijven

Voor wie is de leefstijl cursus? 

Heb je last van vage klachten? Heb je weinig tijd en energie? Wil je graag praktische handvatten en wil je een langetermijnoplossing zodat jouw klachten ook niet meer terug komen? Dan is ons online leefstijl programma de oplossing! Wij helpen je graag om de volledige controle over jouw gezondheid weer terug te krijgen.

 

100% tevredenheidsgarantie

Ervaar zonder risico hoe je, met de juiste interventies binnen 8 weken jouw klachten vermindert, meer energie krijgt en van een positieve mindset geniet.

 

Wat onze leefstijl cursus uniek maakt 

 

Flexibel, met een stok achter de deur wanneer jij dat wil.

De leefstijl cursus is online en een JAAR lang beschikbaar. Je kunt de lessen op je EIGEN TEMPO volgen. Bovendien heb je de mogelijkheid om wekelijks aan te sluiten bij de LIVE online meetings. DE sleutel tot succes is om leefstijlveranderingen meteen te DOEN. In de online sessies kun je vragen stellen, met ons mediteren of andere oefeningen doen en je VERBIND je met gelijkgestemden. Je ervaart dat je niet de enige bent en het zoveel leuker is om het SAMEN te doen.

1+1 is bij ons meer dan twee. We combineren hoofd & lijf.

Het leefstijl programma is UNIEK in zijn soort. Waarom? We zien je lichaam, je gedachten en je emoties als een INTELLIGENT systeem dat met elkaar verbonden is. Focussen op 1 deel zonder aandacht voor de ander is niet EFFECTIEF.  We combineren de traditionele interventies en KEIHARDE WETENSCHAP met de tools voor meer balans in je hoofd, je HART en je lijf. Stilstaan bij je emoties en gedachten is anno 2023 een verre van mystieke en onbewezen tool voor  gezondheid en GELUK.

Jong, oud, goeroe of beginner? iedereen kan starten. 

Begin je net met een gezonder leefstijl en wil je weten wat nu ECHT werkt? Ben je al genoeg in beweging, maar heb je juist behoefte aan the NEXT LEVEL? Of heb je nog nooit gemediteerd, maar wil je weten hoe het voor jou kan werken? We bieden een breed PALLET vol interventies op allerlei niveaus en tips om meer energie te krijgen. Waarom? Niemand is hetzelfde en ELK lijf heeft een andere behoefte. We’ve got YOU covered!

100% tevredenheidsgarantie

Geen risico met onze geld terug garantie.

1 jaar 

Toegang tot de inhoud. Keep calm en bepaal je eigen tempo!

10 video's

Meer dan 80 minuten informatie, inspiratie en motivatie

2 kookboeken

Met 34 gemakkelijke en gezonde recepten

Leer waarom je lichaam doet wat het doet en wat er nodig is om het te veranderen. Jij hebt niets fout gedaan en je staat er niet alleen voor!


Benieuwd hoe je dit aanpakt? Tijdens onze wekelijkse LIVE online meetings ontmoet je gelijkgezinden. Tijdens de meeting kan je vragen stellen en geven we handige tips, bijvoorbeeld over het krijgen van meer energie.

Wekelijks

Vragen stellen en medecursisten ontmoeten via de Zoom meets 

13 overzichten

Handige lijsten vol praktische tips en opdrachten

10 e-books

Naslagwerk met uitleg over jouw lichaam en mindset

3 audiobestanden

Korte meditaties voor de beginnende zenmasters!

Slechts € 149,- of twee termijnen van € 79,-

Na het volgen van het leefstijlprogramma: 

 • Weet je hoe klachten ontstaan, dat je ze kunt oplossen en hoe je ze oplost;
 • Heb je alle handvatten op het gebied van voeding, ontspanning, inspanning en oerprikkels;
 • Weet je wat je vandaag nog kunt doen om de fundering van jouw gezondheid te versterken;
 • Weet je hoe je zelf je suikerhuishouding verbetert, ontstekingen in je lichaam verlaagt en hoe je beter om kunt gaan met stress;
 • Voel je meer energie, meer optimisme, heb je minder klachten en ben je in controle over je eigen gezondheid.
Tips om energie te krijgen

 

Wat onze klanten van het leefstijl programma vinden 

 

Miranda

Ik vind het echt super interessant. Het wordt ook allemaal duidelijk en gemakkelijk uitgelegd. Ik merk met name dat de meditatie mij echt rustiger maakt. Wat heel gek is, omdat ik zelf Pilateslessen verzorg en ontspanning geef aan mijn deelnemers. Maar ik had zelf die ontspanning niet en was onrustig en gestrest. Hier en daar heb ik mijn voeding aangepast. Kan uiteraard nog beter, maar stapje voor stapje.

Moniek

De inhoud is top en past goed bij mijn belevingswereld. Vind het aanbod divers en redelijk compleet. De online bijeenkomsten waren fijn en ook wel heel gezellig. Altijd fijn te weten dat je niet de enige bent die het soms veel of zwaar vindt.

Brenda

Mooi gevarieerd programma. Voor mij stond het eten centraal, dat moest i.v.m mijn coeliakie ineens allemaal anders. Dus de uitdaging 120 verschillende groente, kruiden, noten en fruit vond ik leuk om te doen. Ik weet niet of ik echt 120 ga redden dus heb ik er zelf "zaden" aan toegevoegd.  Ik weet wel dat ik nog nooit zoveel uien, verse knoflook en diverse verschillende kruiden heb gegeten ;). Mediteren en vasten ga ik zeker nog een keer uitproberen.

Deze onderwerpen komen aan bod

Inclusief wekelijkse LIVE (online) bijeenkomsten

 • Hoe jouw lichaam omgaat met energie en hoe jij dit proces helpt
 • Hoe ontstekingen ontstaan, hoe ze klachten geven en hoe jij ontsteking vermindert
 • Hoe je een stabiele suikerhuishouding ontwikkelt
 • Hoe oerprikkels zoals vasten en ademhaling ons immuunsysteem een handje helpen
 • Hoe je verborgen suikers herkent 
 • Het belang van een positieve mindset
 • Mediteren voor beginners tot gevorderen 
 • Het belang van goede gewoontes
 • Zelf discipline en hoe je gemotiveerd blijft
 • Overtuigingen en hoe je ze ombouwt
 • Hoe je dankbaarheid kunt inzetten om je beter te voelen
 • Het belang van doelen, focus en intenties
 • Hoe je van 8 weken naar een leven vol gezondheid en positiviteit gaat
leefstijl programma

Bekijk hier de introductievideo van de leefstijl cursus 

 

 
Ja, ik ga ervoor!

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Weet je nog niet zeker of deze cursus bij je past? Heb je behoefte aan een sneakpreview? Of wil je eerst even met ons kennismaken? Geen probleem. Vul hier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!